1.6 C
Rapla
Neljapäev, 29 veebr. 2024
UudisedKohila ja Märjamaa vald tunnustasid aasta isa

Kohila ja Märjamaa vald tunnustasid aasta isa

Rapla maakonnas tunnustati isadepäeva puhul kaht aasta isa. Kohila vallas pälvis aasta isa nimetuse Vello Uueni ning Märjamaa vallas Marko Aleksejev. Kehtna ja Rapla vald aasta isa ei valinud.

Kohila valla aasta isa Vello Uueni on üles kasvatanud kolm poega. Lisaks on tal seitse lapselast. Praegu töötab ta Kohila gümnaasiumis remondimehena. Ta ise ütles, et teenib sellega lihtsalt pensionile veidi lisa. Ükskõik milliseid remonditöid on parajasti tarvis teha, Vello Uueni võtab need käsile. Kui Raplamaa Sõnumid temaga esmaspäeva hommikul ühendust võttis, meisterdas ta parajasti riiulit ühe õppeklassi tarvis. “Kui midagi katki läheb, püüan kohe korda teha,” kirjeldas ta oma tööülesandeid.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused