14.9 C
Rapla
Kolmapäev, 19 juuni 2024
LisalehtRohelised Sõnumid: Aasta sammal on vääriselupaikade liik sulgjas õhik

Rohelised Sõnumid: Aasta sammal on vääriselupaikade liik sulgjas õhik

Kuigi aasta pole veel lõppenud, on samblamaailma järgmise aasta staar juba valitud. Aasta sambla tiitlit kannab 2022. aastal

Ajakirja Samblasõber toimetajad Nele Ingerpuu ja Kai Vellak andsid esmaspäeval teada, et hääletuse tulemused on selgunud. Tiitel antakse liigile, kes on veebihääletusel kõige enam hääli kogunud. Tänavu kujunes hääletus eriti põnevaks.
Ühtekokku sai valida kaheksa kandidaadi vahel. Oma eelistusest andis teada 129 samblasõpra. Vellak ütles, et hääletajaid oli tänavu eelmise aastaga võrreldes ligi kaks korda enam. „Huvi sammalde vastu on järjest suurenenud,” tõdes ta. Ka kandidaate oli tänavu palju.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare