-5.7 C
Rapla
Laupäev, 4 dets. 2021

Aasta teo tiitli pälvis pärimusmaja

„Raplamaa aasta tegu 2021” konkurss on jõudnud lõpule. Tiitli pälvisid MTÜ Wäega Wärk ja Eve Burmeister Märjamaa pärimusmaja valmimise eest.

Eile kogunesid maakonna tublid ja aktiivsed inimesed Laukataguse puhkekülas. Pidulikul tunnustussündmusel tunnustati aasta silmapaistvamaid tegusid. Õhtu lõpuks pälvis üks neist ihaldatud tiitli „Raplamaa aasta tegu 2021”.
Õhtut juhtis Siret Jakobson. Õdusat meeleolu aitas luua Mari Jürjens. Tunnustussündmus leidis aset Laukataguse puhkeküla värskelt valminud peamajas, mida hellitavalt ka koosolemise majaks kutsutakse. „Alles eile õhtul olin siin töötunkedes,” ütles maja perenaine Tiia Tulp.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised