23.3 C
Rapla
Esmaspäev, 22 juuli 2024
LisalehtKäsitöölane: Kuidas valmisid decoupage-tehnikas käsitööraamatud

Käsitöölane: Kuidas valmisid decoupage-tehnikas käsitööraamatud

Kui väike seltskond naisi Rapla keskraamatukogu saalis 4. novembril kohtus, et osaleda Riina Schuttingu juhendatud decoupage-tehnikas käsitööraamatute töötoas, ei osanud keegi veel aimata, et ühest kohtumisest saab kolm.
Ilu loomine nõuab aega ja kannatlikkust, nii et pärast esimest kohtumist kogunesime veel 11. ja 17. novembril. Esimese kohtumise ajal oli raamatukogu fuajees üleval veel Riina enda decoupage-tehnikas käsitööraamatute näitus „Tabula rasa“. Enne töötuppa minekut oli see just õige koht, kust inspiratsiooni ammutada.
Koos teiste tehnikatega annab decoupage eriti huvitavaid ja ilusaid tulemusi. Riina on enda jaoks avastanud ka mixed media tehnika, kus kasutatakse struktuurpastat, trafarette, akrüülvärve ja erinevaid väikseid elemente. Köidetest võlub Riinat siiani kopti köide ja just seda kasutasime ka meie.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare