3.3 C
Rapla
Kolmapäev, 17 apr. 2024
UudisedKohila kaasava eelarve hääletuse võitis mitmeotstarbeline paviljon

Kohila kaasava eelarve hääletuse võitis mitmeotstarbeline paviljon

Kohila kaasava eelarve hääletusel kogus enim hääli, 150, mitmeotstarbeline paviljon Hageri parki. Sellele järgnesid Aespa mänguväljak 100 häälega, välijõujaam Kohilas 89 häälega, Aespa perepargi valguslahendus 53 häälega ja Prillimäe ronila 34 häälega.

Hageri pargi mitmeotstarbelise paviljoni eesmärk on luua õues õppimist võimaldav koht ja tõsta vaba aja veetmise võimaluste kvaliteeti Hageris. Idee esitas MTÜ Hageri Haridusselts. Juhatuse liikme Ingrid Raudsepa sõnul on neil hea tunne, et nad kogusid teistest rohkem hääli, eriti kuna tuli ju võistelda suurte asumitega nagu Aespa ja Kohila alev.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare