14.4 C
Rapla
Laupäev, 24 sept. 2022
spot_imgspot_img

Kukitemuki: Äkki hakkaks arhitektiks, uut planeeti asutaks

Millistest ametitest unistavad lapsed praegu, milline võiks olla tulevikumaailm ja töö seal ning milliseid mõtteid meie noored üldisemalt töö ja karjääriga seoses mõlgutavad – saame teada.

Eesti Töötukassa Raplamaa osakond korraldas karjääriteemalise jutuvõistluse Raplamaa koolide 3.-7. klassi õpilastele. Võistluse eesmärk on innustada õpilasi mõtlema oma tulevikule ja tööle laiemalt. Jutukesi ja luuletusi oodati teemadel nagu põnevad tulevikuametid, minu esimene töökogemus, millises töökeskkonnas mulle meeldiks töötada, vähemtuntud amet ja kui ma oleksin ettevõtja. Kirjutisi hindas kuueliikmeline žürii kahes vanuserühmas, 3.-4. klass ja 5.-7. klass. Kokku esitati 101 kirjatükki. Siin on mõned nopped neist tekstidest.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised