7.2 C
Rapla
Reede, 26 apr. 2024
LisalehtKukitemuki jutustas 2021. aastal kõige rohkem filmidest

Kukitemuki jutustas 2021. aastal kõige rohkem filmidest

Üks aastaring hakkab jälle läbi saama ja on aeg vaadata tagasi. Mida sai kirja palju, mida liiga vähe ning millised olid eredamad hetked. Kuigi filmidest oli juttu kõige enam, oli teemadering üldvaates siiski päris lai.

Kukitemuki on ilmunud regulaarselt kord kuus alates 2018. aasta aprillist. Ka eelmise aasta lõpus tegin väikese ülevaate, mis möödunud kuude jooksul kajastust leidis, ja siis sai tõdeda, et ülekaalukalt oli kajastatud kirjanduse ja teatri sündmusi. Väljakutsena tõstatasin kunsti kajastamise, sest 2020. aastal leidus just kunstist kõnelevat juttu Kukitemukis kõige vähem.

Eesmärk ei saanud aga täidetud. Kunsti oli Kukitemukis taas kõige vähem ja mitte natuke, vaid võrreldes teistega ikka oluliselt vähem. Väljakutse liigub seega aasta võrra edasi, mis teha.

Selgub, et olen agar filmivaataja ja nendest kirjutaja. Just filmidest kirjutati Kukitemukis kokku viisteist lugu. Järgnesid kirjutised kirjandusest, neid oli üheksa. Sama palju sai kirjeldatud ka muusikat, teater tuli seitsme looga. Lisandus uus žanr – kultuur laiema nähtusena ehk kõiksugu arvamuslood kultuurilistest nähtustest, mis ei mahu Kukitemuki alakategooriatesse. Neid lugusid sai kokku viis.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare