12.2 C
Rapla
Neljapäev, 20 juuni 2024
UudisedRapla keskväljaku libeduse pärast muret tundma ei pea

Rapla keskväljaku libeduse pärast muret tundma ei pea

Rapla keskväljakule on kerkinud mitmed valged telgid, sest juba homme, 17. detsembril saab alguse Rapla Jõulumaa. Ürituse ootuses on aga toimetuseni jõudnud kuuldused, et keskväljaku plats ja Rapla kultuurikeskuse ümbrus on jalgsi liiklejatele ohtlikult libedaks muutunud.

Rapla Jõulumaa korraldusmeeskonna üks vedajaid, Rapla kultuurikeskuse juhataja Age Rebel kinnitab otse platsilt, et libedust enam igatahes talle ei paista. „Ei ole libedust,” ütleb ta ning lisab siis: „Ilm ei hoia meid lume osas, aga päike paistab ja jää sulab.” See aga ei tähenda, et korraldajad ei ole libedaks valmis. „Kui on vaja, paneme peale jääsoola ja kildu on ka. Oleme valmistunud,” sõnas Rebel.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
külamees
17. dets. 2021 14:35

Tegelikult tuleb karta neid kallakuid ja kiviklibu plaatide vahel. Paha on vaadata kuidas telgi püstitajad vaeva nägid kaldpindadele oma onnikese paika rihtimisega. Kasutu ruum keset Raplat!