-1.7 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
LisalehtKäsitöölane: Nukumajade paeluv minielu

Käsitöölane: Nukumajade paeluv minielu

Enamasti on nukumajade tegemine ikka olnud isade pärusmaa, kuid ajad muutuvad ja aina enam emasid võtab ehitustöö ise käsile. Eks elustub selles meisterdustöös ka vanema enda lapsepõlv ja toonased minimaailmad, mis nukkude jaoks käepärastest vahenditest loodi.

Tuleb nentida, et ega väga palju neid, kes rohkem kui enda või lähedaste lastele nukumajasid teeksid, Eestis leida polegi. Mõned tegijad aga ikkagi leiab ja üks nukumajade meisterdajaid on Annika Mõik, kes tegutseb nime all Väike Tänav. Tema nukumajad paistavad ja paitavad silma oma harmoonilise kujunduse ja üliarmsate detailidega. Iga maja on justkui oma iseloomuga.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare