7.2 C
Rapla
Pühapäev, 25 sept. 2022
spot_imgspot_img

Kukitemuki: Sten-Olle plaat kandideerib esmakordselt Eesti muusikaauhinnale

Äsja selgusid tänavused Eesti muusikaauhindade nominendid. Nimekirjas paistab silma ka paar väga tuttavat nime.

Aasta autorilaulu / rahvaliku albumi kategoorias on kolme nominendi sekka valitud ka meie oma Sten-Olle Moldau album „Rapla”. Sten-Olle konkurendid selles kategoorias on Jaak Johansoni „Sisemeri silmini” ja Jalmar Vabarna „ID”.
Sten-Olle nime nominentide seas nägemine ja kategoorias, kuhu ta on valitud just oma isikliku plaadiga, on sellevõrra erilisem, et see on esimest korda. Sten-Olle kinnitab, et nii see tõesti on. Varem on ta Eesti muusikaauhindade nominentide sekka sattunud koostöös teiste artistidega. Sel korral kuulub kogu au temale endale.
Favoriidina näeb Sten-Olle oma kategoorias Jaak Johansoni loomingut, kuna tõdeb, et Johansoni looming on olnud Eesti muusikas suur asi. „Paljud seda ei tea, aga need, kes teavad, saavad aru,” ütleb Sten-Olle. Ka Jalmar Vabarna plaati peab ta heaks konkurendiks. „Jalmari plaat on üks mu lemmikuid eelmisest aastast,” ütleb ta suisa. Muusikaauhindade jagamisele plaanib Sten-Olle ka kohale minna.
Aasta meesartisti ja aasta parima laulu kategooriast leiame ka Jüri Pootsmanni, kes alustas oma lauljakarjääri Raplas. Aasta meesartisti kategoorias võistleb Jüri vanameister Ivo Linna ja NOËP-iga. Parima laulu kategoorias on Jüri nomineeritud looga „Magus melanhoolia”. Tema kõrval on nomineeritud 5MIINUS-e „Koptereid”, NOËP-i „KIDS” (feat. Emily Roberts), Rita Ray „Love Ain’t The Same” ja Smilersi „Tee mis sa tahad”.
Eesti Muusikaauhinnad 2022 võitjad selguvad 26. jaanuaril Alexela kontserdimajas suurel galal, millest teeb otseülekande Kanal 2.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised