2.2 C
Rapla
Reede, 23 veebr. 2024
LisalehtRohelised Sõnumid: Kõrge energiahind pitsitab ka omavalitsuste rahakotti

Rohelised Sõnumid: Kõrge energiahind pitsitab ka omavalitsuste rahakotti

Kõrge energiahind pitsitab paljude rahakotte, sealhulgas ka omavalitsuste oma. Kõrgete kuludega toimetulekuks tuleb omavalitsustel otsida kokkuhoiukohti. Teisalt toob see investeeringute tegemisel energiatõhususe aina olulisemale kohale.

Eesti Linnade ja Valdade Liidu nõunik Kalle Toomet tõdeb, et kõrge energiahinna periood ei ole omavalitsuste seisukohast väga pikk olnud ja alles asutakse tegema kokkuvõtteid, mida see omavalitsuste rahakotile tähendab. Ta tõdeb, et kindlasti tekitab kõrge energiahind muret.

Ühe lahendusena on välja pakutud võimalus hoida kokku tänavavalgustuse kulude pealt. Toomet rääkis, et valdavalt on omavalitsused seda meelt, et „kohemaid juhtmeid seinast välja tõmbama ei hakata”.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused