spot_img
-9 C
Rapla
Reede, 9 dets. 2022
spot_imgspot_img
UudisedIlmastikuolud on keerulised, koolibuss lõpetas kraavis

Ilmastikuolud on keerulised, koolibuss lõpetas kraavis

Tänased ilmastikuolud on keerulised. Märjamaa vallas, Lümandu külas püüdis hommikul koolibuss teele langenud puust mööda põigata. Selle tulemusel lõpetas buss aga hoopis kraavis. Lapsed jäid õnnetuses terveks ja buss ratastele. Päästjad eemaldasid puu teelt ning aitasid bussi tagasi tee peale.

2 KOMMENTAARID

2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Viiu
21/01/2022 10:42

Lapsevanemad süüdistavad selles bussijuhti, mina süüdistan selles teede hooldajaid.

Piret
22/01/2022 18:43
Vasta  Viiu

Süüdi on hoopis ilm, sest sel ööl oli torm ja ja mitmes kohas olid puud murdunud… Eks muidugi võiks sahk esimesena lükata lahti tee, mida läbib hommikul kell 07 koolibuss, kuid eks neil on oma marsruut. Sahamees lükkab antuid teid lahti nii südaööl, kui väga vara hommiku…. eks sel hommikul lihtsalt ei jõudnud nii vara Purga-Lümandu marsruudile… Bussijuht küll süüdi pole ja antud marsruudil sõitev bussijuht on väga hoolikas. Suurel bussil sõita talvisel ajal mööda kiilasjääd/lumisel kitsal külateel on suur oskus. Kui teed hullud, helistab bussijuht alati lapsevanematele, et ta ei riski laste eludega ja ei sõida siis antud marsruudil.… Loe edasi »

Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused