8.3 C
Rapla
Teisipäev, 17 mai 2022
spot_img

VIDEO: Käsitöölane: Stella Tillo naudib keraamikute õpetamist

Eelmisel kevadel lõpetas Vana-Vigala tehnika- ja teeninduskoolis esimene keraamikute lend ja sügisel alustas kolmas lend 4. taseme keraamikuid. Nende erialaõpetaja on Stella Tillo, kes saabus kooli koos esimese kursusega.
Keraamikute kätte anti kooli kolmas korrus ning õpilaste ja kooli abiga alustas Stella seal praktiliselt nullist, kuid on mõne aastaga jõudnud päris kaugele. Eriala populaarsusest annavad aimu pidevalt täis kursused ja Stella ise pärjati eelmisel aastal tiitliga „Aasta kutseõpetaja 2021”.
Käisime ühel sessiaegsel neljapäeval vaatamas, kuidas keraamikud koolis tegutsevad. Esmalt tutvustas Stella meile ruume ja riiulitel olevaid varasemaid töid. Enamasti saavad õpilased oma tööd koju viia (iseendale tegemine suurendab ka motivatsiooni), aga praktikal olles tehakse koolile suveniire ka.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised