spot_img
-0.1 C
Rapla
Teisipäev, 29 nov. 2022
spot_imgspot_img
UudisedPresident Alar Karis jagas Raplamaale kuus teenetemärki

President Alar Karis jagas Raplamaale kuus teenetemärki

Kuus Rapla maakonnaga tihedalt seotud inimest pälvivad käesoleval aastal president Alar Kariselt teenetemärgi. Ragnar Sass, Peeter Normak ja Väino Sassi pälvivad Valgetähe IV klassi teenetemärgi ning Lia Puhm, Ants Tammar ja Tõnis Tõnisson saavad Valgetähe V klassi teenetemärgi. Kokku annab president Karis välja 148 teenetemärki.

“Iseseisvuspäeva eel tänab Eesti vabariik oma teenetemärkidega inimesi, kelle sihikindlus, ennastsalgavus, pühendumus, leidlikkus või looming on eeskujuks paljudele teistele ning on muutnud kogu Eesti paremaks, hoolivamaks, märkavamaks, ettevõtlikumaks,” kirjutas president Alar Karis riigi teenetemärkide andmise otsuses.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused