6.6 C
Rapla
Pühapäev, 14 apr. 2024
UudisedLasteaialapsed lõbutsesid vastlapäeval hobustega

Lasteaialapsed lõbutsesid vastlapäeval hobustega

Eile, 1. märtsil oli vastlapäev ja mitmel pool toimusid erinevad vastlapäevaüritused. Meil õnnestus Rapla Päkapiku lasteaia väikestel sõpradel sabast kinni haarata ja nendega lustima minna.

Talvine tee viis meid Kumma külla, Mahlkooti talli. Seal tervitas meid esmalt soojendav kevadpäike ning seejärel trobikond väikesi mudilasi. Õpetajad olid talli hobuseid uudistama tulnud koos kahe rühma jao lasteaialastega.

Lapsed ja õpetajad jagunesid kolmeks seltskonnaks, et keegi liiga palju tegevusi ootama ei peaks. Üks grupp pisikesi vastlapäevalisi läks heleda poni Maijaga ratsutama. Ponile oli pähe pandud ka üks värviline sarv, mis tekitas kohe lastes palju elevust: „See on ju ükssarvik!” Nii kõlas mitmest suust.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare