11.6 C
Rapla
Teisipäev, 26 sept. 2023
UudisedRapla vald põimis sädeinimeste tunnustamise kontsert-lavastusse

Rapla vald põimis sädeinimeste tunnustamise kontsert-lavastusse

Rapla vald tähistas sünnipäeva tänuõhtuga ning tunnustas möödunud aasta sädeinimesi.

Tänuõhtu tarbeks oli Sadolini spordihoone reedel eriti pidulik. Saali üles pandud laval pakuti eripalgelist meelelahutust, mida nauditi valgete linadega laudade tagant.

Õhtu avasõnad ütles Rapla volikogu esimees Kalle Toomet. Ta tõdes, et tegelikult saab vald tähistada kahte suurt sündmust. Oluline verstapost on nii 130. juubeliaasta kui ka 3. märtsil saabuv 131. sünnipäev. Tänuõhtu oli võimalus tunnustada möödunud aasta tublisid sotsiaal-, tervishoiu, hariduse, kultuuri ja ettevõtluse valdkonna ning kogukonna sädeinimesi.

„Meie eesmärk on toetada ettevõtlikkust ja uuendusmeelsust, tegutseda selle nimel, et Rapla valla kõikides kantides oleks hea elada ja töötada,” ütles Toomet. Ta rääkis sellest, mis Rapla vallas täna hästi on ja väljendas rõõmu, et oleme vaba Eesti kodanikud.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused