6.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
UudisedOmavalitsuste liit määras Raplamaa haigla nõukogusse uued liikmed

Omavalitsuste liit määras Raplamaa haigla nõukogusse uued liikmed

Raplamaa Omavalitsuste Liit (ROL) valis järgmiseks perioodiks SA Raplamaa Haigla nõukogu liikmeteks Ülle Laasneri ja Rene Koka. Laasner oli nõukogu liige ka varasemal neljal aastal, kuid Kokk valiti sinna esmakordselt.
Otsuse langetas ROL-i täiskogu reedel, 4. märtsil toimunud istungil. Seni oli Laasneri kõrval olnud haigla nõukogu liige Margus Jaanson. Tema volitused lõpevad 23. märtsil. Ülle Laasner ütles, et esimese hooga on nõukogu töölaual majandusaasta aruanne ja valmisolek Ukraina sõjapagulastega tegelemiseks. Rene Kokk ütles, et tema soov nõukogu liikmena on seista selle eest, et Raplamaa haigla teenused püsiksid võimalikult kõrgel tasemel.
“Minu soov on teha kõik selle nimel, et Raplamaa haigla teenused püsiksid heal tasemel. Haigla on terve maakonna jaoks oluline teenus. Samuti soovin tähelepanu juhtida sellele, et haigla erakorralise meditsiini osakond ei ole minu ega paljude teiste jaoks rahuldavas seisus,” rääkis Kokk.
SA Raplamaa Haigla nõukogu koosneb viiest liikmest, kellest kaks määrab ROL ning ülejäänud kolm tulevad Põhja-Eesti regionaalhaigla poolt. Nõukogu koguneb neli korda aastas ning järgmine kokkusaamine on planeeritud reede, 25. märtsi peale.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Jaak
10. märts 2022 19:53

Oi kui tore, et endine äpu keskkonnaminister hakkab nüüd erakorralise meditsiiniosakonna tööd korraldama.