4.4 C
Rapla
Neljapäev, 8 juuni 2023
LisalehtKukitemuki: Kondiitrimaailm sobib pedantsele iseloomule

Kukitemuki: Kondiitrimaailm sobib pedantsele iseloomule

NÖFF-i naistepäevaüritusi alustas Rapla kultuurikeskuse kaminasaalis Olga Kaju, kes esitles oma raamatut „Kokakunst sinu köögis“.

Olga õppis Rapla Vesiroosi gümnaasiumis ja oli seal viielisena kõigi õpetajate lemmiklaps. Kuid polnud ühtegi teemat ega valdkonda, kus ta oleks tundnud, et ta on suurepärane. Pärast kooli lõppu läks ta õppima keskkonnakorraldust, kus ta oli samuti endale kohaselt tubli, lõpetas magistriõppe cum laude ning töötas seitse aastat keskkonnaalaste projektidega.

Ühel hetkel sai ta aga aru, et kui ta teeb oma tööd väga hästi, on see OK, ja kui ta ei tee hästi, on ka OK. Nii et vähem tööd tehes jäi tal aega tegeleda millegi muuga. Ja selleks sai kookide tegemine.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused