12.2 C
Rapla
Neljapäev, 20 juuni 2024
LisalehtKukitemuki: Neljas NÖFF tõi inimesi kokku keerukate aegade kiuste

Kukitemuki: Neljas NÖFF tõi inimesi kokku keerukate aegade kiuste

Traditsiooniliselt saab iga aasta märtsikuu teisel nädalal, naistepäeva paiku Raplas osaleda festivalil. Täpsemalt Naiste Ööde Filmifestivalil ehk NÖFF-il, mida veab MTÜ Raplamaa Ettevõtlikud Naised eesotsas Katrin Klaeboga. Juba neljandat korda kutsusid naised kõiki, et osa saada naiste loomingust ja naiste elust jutustavatest lugudest.

„Kaks aastat tagasi tuli pärast NÖFF-i koroona. Loodame, et nüüd homme koroona läheb ära,” ütles festivali peakorraldaja Katrin Klaebo humoorikalt. Eelmisel aastal kolis festival koroonaviiruse leviku ja piirangute tõttu veebi, aga sel korral õnnestus inimestel siiski kinosaalis filme nautida ja paljust muustki osa saada.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare