27.7 C
Rapla
Teisipäev, 28 mai 2024
LisalehtKukitemuki: NÖFF-i programm: Naiste elude nähtamatud niidid

Kukitemuki: NÖFF-i programm: Naiste elude nähtamatud niidid

Olgu naised unustatud või unustamatud, NÖFF tõestas taas, et meid kõiki ühendavad ühel või teisel moel nähtavad ja nähtamatud niidid.

Sel korral tuli Naiste Ööde Filmifestival keskse teemaga „Unustatud ja unustamatud naised”. Ühest küljest on viide ilmselge. Üksnes laiemale avalikkusele tuntud naised saavad olla unustatud või unustamatud. Filmiprogramm ja üks näitus seda kitsamat vaatenurka toetavad, aga seda teemat võib ka tõlgendada vabamalt. Siin ilmas, meie eludes, on kõigil naisi, emasid, õdesid, tütreid, sõbrannasid, naabrinaisi, tuttavaid – igaüks neist oma rolliga ning olgugi olulised, tihtipeale ka märkamatud, oma tegemiste varju jäävad isiksused.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare