11.6 C
Rapla
Neljapäev, 26 mai 2022

Reelika Rohuste tunneb end mugavamalt metsas ja laigulises vormis

Reelika Rohuste on naine, kes on osalenud maailma ühel raskeimal luurevõistlusel, kõndinud ööpäevaga 100 kilomeetrit ega jää hätta ka relvaga. Ühtlasi on ta Naiskodukaitse Rapla ringkonna instruktor. „Ma olen see õnnelik inimene, kes saab enda hobi eest palka,” ütleb ta ise.

Reelika on Raplas sündinud, lasteaias ja koolis käinud. Kõrghariduse omandas ta ärijuhtimise erialal. Järgmised kümme aastat töötas ta SEB pangas, alustades assistendi ametikohalt ning jõudes välja ärikliendihaldurini. Märkimisväärne karjäär seljataga, tegi Kaitseliit talle ettepaneku kannapöördeks. „Tegelikult ma armastasin oma tööd, mulle väga meeldis,” räägib Reelika.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised