11.1 C
Rapla
Kolmapäev, 27 sept. 2023
ArtikkelÄrge muretsege, see on ainult teater!

Ärge muretsege, see on ainult teater!

Teatris käimisega on viimasel paaril aastal olnud natuke kehvad lood. Kaks korda jäi ära ka harrastusteatrite festival, nii et seda meeliülendavam oli, et lõpuks said maakondlikud harrastusteatrid 26. märtsil Rapla kultuurikeskusesse tulla ja ühe korraliku Raplamaa teatripäeva maha pidada. Kokku esitati kümme etendust ja sai nii naerda, nutta kui ka tõsiseid mõtteid mõelda.

Päeva avas Valter Uusberg, kes sõnas, et teadaolevalt toimub teatripäev 30. korda. Ja et tegemist oli ilmselt juubeliaastaga, vaadati tagasi teatrile ka pikemas perspektiivis. Seda sai teha kahel näitusel: „100 aastat teatrit linnas” ja varalahkunud Lea Purgale pühendatud näitusel. Mõlemad olid teatripäeval kultuurikeskuses üleval.

Žüriis olid seekord Ragne Veensalu, Ursel Tilk ja Ott Kartau. Nende ülesanne oli anda näitetruppidele tagasisidet ja nõuandeid ning päeva lõpuks valida välja parimad.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused