spot_img
-0.6 C
Rapla
Neljapäev, 2 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
UudisedMärjamaal varises vanas majas lagi

Märjamaal varises vanas majas lagi

Nädal tagasi teisipäeval, 22. märtsil varises keskpäeva paiku Märjamaa vallas Orgita külas tühjana seisvas hoones lagi. Vallavalitsus on soovitanud omanikule hoone lammutamist, omanik peab plaane.

Märjamaa abivallavanem Villu Karu selgitab, et hoone läheduses elav inimene teavitas vallavalitsust varingust ja vallavalitsus omakorda teavitas juhtunust päästeametit. Vanas mahajäetud kontorihoones varingu ajal õnneks inimesi ei olnud.

Abivallavanem teab rääkida, et varisenud toaga maja on seisnud tühjana juba 1990-ndate aastate keskpaigast ning Märjamaa vallavalitsus on hoone olukorraga kursis olnud kogu aeg. „Vallavalitsusele on hoone praegune omanik tuttav ja hoone seisukorra teemal on temaga suheldud alates ajast, kui ta hoone omandas,” ütleb Karu.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused