20.5 C
Rapla
Pühapäev, 3 juuli 2022
spot_imgspot_img

Elu on suurem kui kunst

Ester Šank

Putini jõhkra sõja ja Vene mõrvarsoldatite kuritegude kohta tulvavaid teateid on üha raskem vastu võtta. Ometi on see kõik juba olnud. Ajalugu kordub, paraku mitte alati farsina.

Hiljuti näitas ETV2 mitme riigi ühistööna aastal 2004 linastunud mängufilmi „Allakäik” („Der Untergang”). Just see film sai saksa kultuuriruumis teedrajavaks Hitleri esmakordse toomisega kunsti. Seni oli see keelatud, ehkki Teine maailmasõda jäi juba enam kui poole sajandi taha. Ma ei tea, aga kahtlen sügavalt, et Venemaal oleks tehtud Stalinist samaväärset teost. Ja vaevalt usutav, et tehakse Putinist veel sel sajandil.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised