spot_img
6.1 C
Rapla
Reede, 24 märts 2023
LisalehtKukitemuki: Kõusaare „Kõrb“: Draama, mille üle võib uhke olla

Kukitemuki: Kõusaare „Kõrb“: Draama, mille üle võib uhke olla

„Kõrb“ 2022
Režissöör/stsenarist: Kadri Kõusaar
Peaosades: Frida Westerdahl (Ingrid) ja Ali Suliman (Ali)

Kui kodumaistest filmidest rääkida, saab seda enamasti teha väikese mööndusega, on nad siis liiga keerulised või lihtsalt kehvakesed. Kadri Kõusaare värske draama „Kõrb“ üllatas mitmel tasandil, eelkõige aga eluliselt usutava tegevusliini ja karakteritega.

Filmi vaatama minnes mul erilisi ootusi ei olnud. Peaasjalikult seepärast, et tegemist on armastusfilmiga või kui täpsem olla, siis on see draama, mille keskmes on ka armastust. Just selle armastuse osa pärast kippusin kalduma kahtluse poole, et see võib olla liiga lääge või muinasjutuline ning viia üldmulje filmist endaga alla.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused