7.7 C
Rapla
Pühapäev, 4 juuni 2023
SportRapla maakonna meistriks saalihokis tuli Märjamaa SK

Rapla maakonna meistriks saalihokis tuli Märjamaa SK

Laupäeval, 9. aprillil jõudsid lõpule Rapla maakonna meistrivõistlused saalihokis. Sadolini spordihoones toimunud viimasel mängupäeval krooniti maakonna meistriks Märjamaa SK, kes alistas viimases mängus tulemusega 6:3 Montonissa. Kui selle kohtumise oleks võitnud Montonissa, oleks maakonna meister selgitatud otsustavas kolmandas mängus.

Märjamaa SK esikohta võib mõnes mõttes võtta ootuspäraselt, sest nad näitasid kindlat mängu nii oktoobris alguse saanud põhiturniiril kui ka nüüd kevadistel sõelmängudel. Raplamaa meistrivõistluste põhiturniiril osales seitse meeskonda, kellest edasi play-off’i pääses neli. Just need mängud jõudsidki lõpule 9. aprillil toimunud viimasel mängupäeval Sadolini spordihoones.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused