spot_img
1.1 C
Rapla
Kolmapäev, 8 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
LisalehtKäsitöölane: Tiina Laube viljeleb taaskasutuses romantilist ja naiselikku stiili (fotod)

Käsitöölane: Tiina Laube viljeleb taaskasutuses romantilist ja naiselikku stiili (fotod)

Taaskasutusest ja vajadusest vähem uusi riideid toota ning pigem vanadele uus elu anda räägitakse üha rohkem. Enam ei ole ka häbiasi paigatud ja parandatud riideid kanda ja taaskasutuse põhimõttel valminud riided võivad olla tõelised pilgupüüdjad. Üks neist, kellele meeldib omanäolisi riideid kanda ja kes on seeläbi jõudnud riiete tuunimise ja taaskasutuse juurde, on Tiina Laube.
Huvi käsitöö vastu tekkis Tiinal juba lapsepõlves, kui ta vaatas, mida tema vanaema tegi. Tema käe alt tulid kampsunid, padjad ja suurel hulgal riideid nukkudele. Eriti armastas ta ristpistes seinapilte tikkida. Kui Tiina teismeliseikka jõudis, olid tal riietumisel alati omanäolised soovid, nii et tihtipeale esitas ta vanaemale soovi just üht- või teistmoodi kampsunit saada. Tiina veendus sel moel, et käsitöö abil saab endale huvitavaid riideid teha. Sinna aega jäävad ka Tiina esimesed käsitööalased katsetused, milleks andis tõuke ta vanaema tehtud käsitöö.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused