10.5 C
Rapla
Neljapäev, 26 mai 2022

Südamelt ära: Üks päev ujulata, milline talumatu julmus

On ikka aeg, milles me elame. Ühest küljest on see ju igati tore, et informatsioon kõikjal maailmas toimuva kohta on meile käeulatusse antud. Ainult vaata ja sa näed. Ühtviisi kliki kaugusel on pereliikmete tegemised, külas toimuv ja ka teistes maailma otstes aset leidvad sündmused. Ja kõik saavad sõna sekka öelda. Ainult ava kommentaarium ja anna teada, mida arvad, või loo suisa oma postitus või miks mitte ka eraldi grupp, ning arutle vabalt.
Ma usun, et kõik meist on mõelnud, et selle vabaduse tume külg on see, kui inimestel kaovad igasugused piirid selle suhtes, mida ja kuidas öelda. Kõik, mis pähe tuleb, on potentsiaalne avalik kommentaar. Oma sõnu läbi mõtlemata tuulde lennutamine ei ole kunagi mõistlik ja on alati kahetsusväärne, kui mõni hea tuttav end internetis oma kehvematest külgedest näitab.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised