16.1 C
Rapla
Kolmapäev, 31 mai 2023
LisalehtKukitemuki: Kaks naist, Rapla ja uued tuuled loomingumaastikul

Kukitemuki: Kaks naist, Rapla ja uued tuuled loomingumaastikul

Raplamaa juurtega loojad Maili Metssalu ja Mari Tammar istusid ühes Tallinna kohvikus ja jagasid teineteisele, mida nad on viimastel aastatel teinud ja mida toob lähitulevik. Mõlemad hoiavad sidet oma kodukandiga ning on avastamas uusi loomingulisi radasid. Välja on tulemas nii sooloalbum kui ka kirjandusteos, jätkuvalt on teemaks “Särina” festivali korraldamine, aga ka üks suurem ühine projekt.

Mari: Räägime suvisest ühisest projektist, suvelavastusest „Richard ja Anna”, mis etendub sel suvel Ohukotsu küünis, aga ka teistest loomingulistest projektidest, mis meil käsil on. Meie mõlema elu on Tallinnas, aga kui tihti me Raplasse satume…

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused