9.9 C
Rapla
Neljapäev, 8 juuni 2023
LisalehtRohelised Sõnumid: Metsad taastuvad, kui neile selleks vaid võimalus anda

Rohelised Sõnumid: Metsad taastuvad, kui neile selleks vaid võimalus anda

Saksa metsnik ja kogu maailmas populaarne looduskirjanik Peter Wohlleben kirjeldab uues raamatus „Kannatlikud puud“, kuidas loodus suudab end ise imeliselt tasakaalustada ja tervendada. Kuid seda vaid siis, kui me ta rahule jätame.

Wohlleben on üha enam tuttav ka eestlastele. Tänapäeva sarjas „Looduse lood“ on seni ilmunud viis tema raamatut: „Puude salapärane elu“, „Loomade hingeelu“, „Metsa kasutusõpetus“, „Looduse salapärane võrgustik“ ja „Kannatlikud puud“. Lisaks on eesti keeles ilmunud tema raamat lastele „Kas kuuled, kuidas puud räägivad?“. „Kannatlikud puud“ on kõige uuem neist. Raamat on jagatud kolmeks suuremaks teemaks: „Puude tarkus“, „Metsamajanduse võhiklikkus“ ja „Tuleviku mets“.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused