25 C
Rapla
Pühapäev, 26 juuni 2022
spot_img

Kukitemuki: Tere, armas lugeja!

Mari Tammar

Seoses sellega, et Stina Andok läks beebipuhkusele, on KuKiTeMuKi toimetamine veerenud taas minu kätesse. Kuna ka minul on kodus väike laps, olen pidanud oma kultuuritarbimise harjumusi ümber kujundama, samuti on neid muutnud koroonaga seotud piirangud. Nii olengi võtnud nõuks avastada ja teiega jagada ühelt poolt rohkem neid aknaid, kuidas saab kultuurist osa koduseinte vahel, ning teisalt, milliseid elamusi pakub meile avalik ruum. Tõepoolest, kultuur on kolinud kunsti-, teatri- ja kontserdisaalidest ka linnaruumi ning üha enam peetakse avalikku ruumi planeerides silmas seda, kuidas luua sinna mitmesuguseid lisaväärtusi. Pisitasa teeme nende teemadega nüüd ka KuKiTeMuKis tutvust.
Seekord läheme avastame Kadriorgu ning põikame uue kruiisiterminali katusele. Lisaks kohtume helilooja Ardo Ran Varresega, kellel on Rapla kirikus ees uudisteose esmaettekanne. Alustame aga toidust ja raamatutest ning projektist, mis neid päris üllataval moel seob.
Suvi on nii hea toidu, raamatute kui ka rändamise aeg. Maitseteküllast ja seikluslikku suve!

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised