25 C
Rapla
Pühapäev, 26 juuni 2022
spot_img

Kukitemuki: Suvine ja kultuurne Kadriorg

Mari Tammar

Kes pikemale kultuurireisile minna ei saa või ei taha, neile võib ka päev Kadriorus pakkuda mitmekülgset kultuurielamust. Lisaks kaunile pargile ja põnevale arhitektuurile ootab külastajat hulgaliselt muuseume.

Kadriorg on vist tõesti kõige tihedamalt muuseumitega asustatud piirkond, mida tean. Kunstihuvilisi ootavad KUMU, Kadrioru kunstimuuseum ja Mikkeli muuseum.

Kirjandushuvilisi Tammsaare muuseum, Vilde muuseum ja Mati Undi muuseum. Peresid ootab lastemuuseum Miiamilla ning ajaloohuvilisi Peeter I majamuuseum ning Jaan Poska muuseum. (Viimase külastamine tuleks küll eelnevalt kokku leppida, sest see maja ei ole statsionaarselt avatud.)

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised