spot_img
6.6 C
Rapla
Neljapäev, 23 märts 2023
LisalehtKäsitöölane: Metalliklass on tõsine töötegemise koht

Käsitöölane: Metalliklass on tõsine töötegemise koht

Tohisoo mõisas, Kohila kunstide koolis on keldrikorrusel kaks ruumi, kus tegutsevad metalliklassi õpilased. Nende õpetaja on Mikk Freiberg. Metallikunsti erialal õppijad teevad tööd tule ja metallidega. Õppimise juurde käib ka kavandamine ja erinevate tehnikate, näiteks keevitamise ning terase ja vase sepistamise õpe.

Mõlemad metalliklassi ruumid on väikesed ja Mikk sõnabki, et üldiselt õpetab ta korraga 2-3 õpilast, suurem hulk ei ole klassi väiksust ja ohutust arvestades mõistlik. Kokku on metallikunsti erialal õppijaid 10-12 ringis, kes käivad tundides kahes vanuserühmas. Nooremas rühmas õpivad 10-13-aastased ja vanemas 14-18-aastased.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused