-6.3 C
Rapla
Pühapäev, 3 dets. 2023
ArtikkelRapla gümnaasiumil täitub viis tegevusaastat

Rapla gümnaasiumil täitub viis tegevusaastat

Siret Saar

Maakonna ainuke riigigümnaasium, Rapla gümnaasium, tähistab sel aastal oma viiendat tegevusaastat. „Kooli areng ja kasvamine on olnud üsna tormilisel perioodil, sest kooli loomise juurde lisandusid täiesti ootamatud kriisid,” ütles selle aja kohta direktor Sirje Kautsaar.

„Oleme sellest välja tulnud ainult väärtustele tuginedes – hoolime, märkame, austame! Noored on olnud väga suureks toeks. Mul on väga vedanud, et noored on valinud õpilasesinduse (ÕE) presidentideks asjalikud noored inimesed. Isegi, kui õppijatele on vaja edastada mitte nii väga meeldiv sõnum (just distantsõppe ajal), olen saanud enne ÕE presidendiga selle kirja koos üle vaadata ja arutada, kas on noortele mõistetav või peab midagi täiendama,” sõnas direktor.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused