spot_img
-0.6 C
Rapla
Esmaspäev, 27 märts 2023
UudisedVandaalitsevat noort kutsub korrale vastutustunne

Vandaalitsevat noort kutsub korrale vastutustunne

Pooleldi söödud pitsa lendab koos karbiga tualettruumi nurka. Enne maandumist saavad tomatikastmega kokku ka valged seinaplaadid. Mähkimislaud on kaetud segaste kritseldustega. See on üks väheseid avalikke kohti Raplas, kus on võimalus beebiga hügieenitoimingute tarbeks peatuda. Viimase lihvi annavad ruumile lakke loobitud märjad paberrätikud.

Vaatepilt Rapla kultuurikeskuse tualettruumis on ebameeldiv. Noored jäävad oma tegevusega kaamerapilti ja peagi on nende nimed teada. Kultuurikeskuse personal on väsinud noortega vestlemisest ning edastab pildid ja nimed noorsoopolitseile.

2 KOMMENTAARID

2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
külamees
06/07/2022 09:48

Sea kari mitte Tallinna raad! Lastetuba puudub täielikult .

sorts
07/07/2022 00:02

seokeste algavate pättide vastu aitab hästi nende ja nende vanemate nimede,elukohtade ja töökohtade avalikustamine

Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused