-13.9 C
Rapla
Teisipäev, 5 dets. 2023
ArtikkelRaplas koolitati ajakirjanikke

Raplas koolitati ajakirjanikke

Nagu kõigi eluvaldkondade esindajad, nii peavad ka ajakirjanikud aeg-ajalt oma oskusi ja teadmisi värskendama. 29. juunil oli selline võimalus Raplamaa Sõnumite, Vooremaa (Jõgeva leht) ja Võrumaa Teataja toimetuse töötajatel, kui Rapla lehe toimetuses esines Tartu Ülikooli Ühiskonnateaduste Instituudi külalisõppejõud Väino Koorberg.
Põhimõtteliselt keerles jutt ajakirjanduse algtõdede ümber, aga pika staažiga ajakirjaniku, toimetaja ja peatoimetajana on Väino Koorbergil võimalus ka akadeemilisi teadmisi oma töisest elust võetud kogemustega rikastada. On kokku lepitud, et koolitusega jätkatakse suve lõpus – siis juba Vooremaa toimetuses.
Õppepäeva aitas läbi viia Eesti Meediaettevõtete Liit, seda toetatakse programmist TeaMe+.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused