17.7 C
Rapla
Kolmapäev, 7 juuni 2023
UudisedRapla vallas on seekord lausa kaks aasta küla

Rapla vallas on seekord lausa kaks aasta küla

Aasta küla 2021 ja sädeinimese väljakuulutamine lasi end pikalt oodata. Enne peeti tunnustavaid kõnesid, söödi ja naerdi niimoodi, et kõhulihased valusad. Õhtu eesmärk oligi, et need tublid ja aktiivsed külainimesed, kes on oma valla suurim väärtus, tunneksid, nagu tehtaks neile selle mõnusa õhtuga suur pai.

Aasta sädeinimese kandidaate oli Rapla vallas seekord kolm – Ülle Seervald Valli külast, Alvar Kaadu Purila ja Kuku külast ning Toomas Org Järlepast. Kuulates, kuidas igaüks neist on omal moel ja südamega külaelu arengusse panustanud, väärinuks kõik kolm aasta sädeinimese tiitlit. See tiitel läks aga Ülle Seervaldile, kes on Valli külla rajanud Leinassaare hobutalu. Tänu temale on külas asuv Järvakandi mõisa küün saanud küla kokkusaamise ja koostegemise kohaks.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused