spot_img
6.1 C
Rapla
Kolmapäev, 22 märts 2023
ArtikkelNoorte ühislaagris osalesid tänavu ka ukrainlased

Noorte ühislaagris osalesid tänavu ka ukrainlased

Suvi on lastelaagrite aeg. Viimased seitse aastat on Raplamaal korraldatud noorte ühislaagrit, kus on koos käinud siinse maakonna noored ning vahel on võetud osalejaid ka väljastpoolt. Tänavune ühislaager oli aga natukene teistsugune.

Peale 20 eesti noore, keda võib juba ühislaagri veteranideks nimetada, osales sama palju ukraina noori. Nii et igal ukrainlasel oli eestlasest n-ö mentor kõrval. Järvakandis toimunud ühislaagris oli laste vanus 13-18 aastat.

Katrin Ilau oli üks laagri läbiviijatest ja ta otsustas teha Salutagusel oma Kaljo talu õuel, kus ka varem laagreid toimunud ja asub küla noortekeskuse majake, ühislaagri veel noorematele lastele.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused