17.7 C
Rapla
Kolmapäev, 7 juuni 2023
SportTamperest kaks pronksmedalit

Tamperest kaks pronksmedalit

Ants Lindre

29. juunist kuni 10. juulini toimusid Tamperes kergejõustikuveteranide maailmameistrivõistlused. Pronksmedalitega naasid sealt Aavo Kergand ja Mati Tiidre.

Aavole oli see tänavu teine pronksmedal tiitlivõistlustelt M70 klassis. Esimese võitis ta viievõistluses Euroopa veteranide sisemeistrivõistlustelt veebruarikuus Bragas Portugalis. Tamperes oli Aavo kümnevõistluse esimese päeva järel kolmas, kuid langes pärast ebaõnnestunud tõkkejooksu kuuendaks. Sealt võitles ta ennast lõpuks tänu heale odaviske tulemusele neljateistkümne konkurendi seas siiski kolmandaks. Aavo võistles ka 300 m tõkkejooksus, kus sai 6. koha.

Mati võitis kolmanda koha M75 vanuseklassis teivashüppes. Kuuenda kohaga lõpetas Sirje Zahkna kolmikhüppes N65 klassis. Rapla SVK-st võistlesid veel Inge Lukk raskusheites, Lembit Zahkna kettaheites ja heidete mitmevõistluses ning Väino Tara vasaraheites ja heidete mitmevõistluses.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused