7.2 C
Rapla
Pühapäev, 25 sept. 2022
spot_imgspot_img

Kuimetsa vanatehnikapäev pakkus silmailu väärika tehnika austajatele

Vanad Jaavad, Volgad ja Žigulid panevad kord aastas mootorid tööle ja teevad Kuimetsa ning Kaiu piirkonnas 14 kilomeetri pikkuse ringi. Seda vaatemängu sai Kuimetsas, Kaius ja nende vahelisel maanteel näha laupäeval, 6. augustil järjekordsel Kuimetsa vanatehnikapäeval. Nüüd võib juba öelda, et tegemist on iga-aastase traditsiooniga, sest tänavu toimus Tähesõit kaheksandat korda.

Aastate vältel on Kuimetsa vanatehnikapäeval nähtud igasugust ilma. Seekord kostitas ilmataat osalejaid korraliku vihmasajuga. Taevaluugid avanesid Kuimetsa kohal juba varahommikul ning vihma tuli kogu hommikupoole päris korralikult. Väga tõenäoline, et sellepärast jäi nii mõnigi huviline tulemata.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised