7.7 C
Rapla
Pühapäev, 25 sept. 2022
spot_imgspot_img

Rohelised Sõnumid: Kompostimine – kuidas rohenäpud seda teevad?

Arvatava prügi muutmine toiteainerikkaks ja puhtaks mullaks on lihtsam kui arvatagi võib. Tuleb jälgida mõningaid kindlaid nippe – vaja on head kompostrit, läbimõeldud ladustamist ja teadmisi, mida võib kompostiks kasutada.

Milline on õige kompost?
Viljakas kompost on tumepruun sõmer materjal, mis sarnaneb kõdunenud sõnnikuga. Komponentideks võivad olla kõik taimsed jäätmed aiast, köögist ja põllult (niidetud rohi, närtsinud lõikelilled, puu- ja juurvilja puhastamise jäätmed, kartulipealsed jms). Kompostrist tuleks eemale hoida

spot_img
Eelmine artikkelNäitus kadus ootamatult
Järgmine artikkelRetsept: Tatrasalat makraga
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised