14.4 C
Rapla
Reede, 7 okt. 2022
spot_imgspot_img

Kukitemuki: Argipäeva õnne leidmise võimalikkus

Mari Tammar „Õnn kuulub kõigile”
Tänapäev, 2022

Mari Tammari raamat „Õnn kuulub kõigile” on justkui kogemuspäevik, tema enda teekond õnnelikuma argipäeva suunas, mis ühtlasi annab ka lugejale näpunäiteid ja harjutusi, mille abil rahuldustpakkuvama elu suunas liikuda.
Raamatu ühe, täpsemalt keskmise osa moodustabki Mari isiklik õnnelike hetkede päevik, mida ta pidas 2020. aasta juulis ja augustis. Raamatu esimene osa annab aga ülevaate, mida õnne ja rahulolu kohta on rääkinud teadlased ja vaimsed õpetajad, ning raamatu kolmandas osas teeb Mari oma õnnerännakust kokkuvõtteid.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised