16.1 C
Rapla
Esmaspäev, 25 sept. 2023
LisalehtKukitemuki: Film, mis räägib laagrist, kus noored leiavad iseend, üksteist ja pärimusmuusika

Kukitemuki: Film, mis räägib laagrist, kus noored leiavad iseend, üksteist ja pärimusmuusika

Mari Tammar

21. juulil esilinastus kinos Sõprus dokumentaalfilm „Eesti ETNO armastab“, mis portreteerib noori, kelle väljakujunemise teekonnal mängivad olulist rolli pärimusmuusika ja 25 aastat toimunud Eesti ETNO laager. Raplamaaga on see film seotud kahe inimese kaudu: ETNO laagri pikaaegne eestvedaja on siin elav ja toimetav Margit Kuhi ning film on valminud Kodilast pärit režissööri Jürgen Volmeri käe all.

Eesti ETNO on rahvusvaheline pillilaager, mis toob iga suvi enne Viljandi pärimusmuusika festivali kokku noored, kes tahavad üheskoos pilli mängida. Kõne all olev film piilub laagri sisse ning püüab nähtavaks teha selle fenomeni.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused