23.3 C
Rapla
Esmaspäev, 22 juuli 2024
ArvamusAeda sobib eksootilise asemel kodumaine liik palju paremini

Aeda sobib eksootilise asemel kodumaine liik palju paremini

Tallinna linn lõi virtuaalse haljastuskataloogi, mis aitab aednikel (ja teistel maastikukujundajatel) elurikkust toetavaid valikuid teha. Kataloogis on enam kui 900 soovitatavat taime ja selle sisu panid kokku maastikuarhitekt Liivi Mäekallas ja elustiku ekspert Meelis Uustal. Lisaks erinevatele taimedele on kataloogi juures ka palju erinevaid mõõdikuid, alustades värvist ja kõrgusest kuni taime tolmeldajateni välja, mille järgi endale sobivad taimed üles leida.
Tundub, nagu muutuksid aednikud iga hetkega aina nõudlikumaks. Pidevalt otsitakse midagi uut ja seninägematut, millega kätt proovida ja teiste ees uhkustada.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare