7.7 C
Rapla
Teisipäev, 30 mai 2023
UudisedRS Podcast: Korvpalli Euroopa meistrivõistlused

RS Podcast: Korvpalli Euroopa meistrivõistlused

Viimased nädal aega on neljas Euroopa suurlinnas käinud korvpalli Euroopa meistrivõistluste alagrupiturniir. 24 riiki asusid heitlema ihaldatud tiitli nimel, Eesti nende hulgas. Seekordses Raplamaa Sõnumite podcasti osas arutleme just nende mängude üle. Muljeid jagavad korvpallur Rait-Riivo Laane, Avis Utilitas Rapla pikaaegne videograaf Rain Oksaar, fotograaf Siim Solman ja ajakirjanik Siim Jõgis.

Juttu tuleb nii Eesti koondise mängudest kui turniirist laiemalt. Samuti ütlevad saates osalejad välja kellele nad lisaks Eestile veel pöialt hoiavad ning milliste riikide vastasseisu tahaksid nad näha finaalis.

Raplamaa Sõnumite podcasti saab kuulata SIIN.

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Raplast
09/09/2022 12:06

Väga lahe!

Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused