spot_img
-4.5 C
Rapla
Neljapäev, 8 dets. 2022
spot_imgspot_img
UudisedOmavalitsused nõuavad riigilt saamata jäänud tulu hüvitamist

Omavalitsused nõuavad riigilt saamata jäänud tulu hüvitamist

Raplamaa omavalitsused nõuavad, et riik hüvitaks kaitsealade maamaksuvabastusest tekkiva eelarveaugu. „Omavalitsusel jääb selle tõttu midagi tegemata, mõni tee parandamata, kuskil jääb mõni lasteaiakoht loomata,” ütles Kohila volikogu esimees Heiki Hepner.

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
külamees
29/09/2022 09:00

Kelle käest sa seda nõuad kui ise oled koalitsioonis ja kelgid hommikust õhtuni mille kõigiga sa hakkama oled saanud? Täiesti süüdimatu! Kas arvad et rahvas on lihtsalt lolli kari kellele võib aastate pikku ükskõik millist jama ajada; küll nad mind valima tõttavad.

Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused