spot_img
-3.4 C
Rapla
Neljapäev, 1 dets. 2022
spot_imgspot_img
ArvamusRepliik: No mis jutt see veel on?

Repliik: No mis jutt see veel on?

Tsiteerin: “Viimastel aastatel  ei ole Raplamaalt jõudnud Keskkonnaametile informatsiooni ebaseaduslikult ladestatud jäätmetest. Samuti pole olnud vajadust siin suuremate koristustööde järele. Sellest võib järeldada, et Raplamaal on olukord kontrolli all ja stabiilne. Viimane koristustöö korraldati 2016 aastal, kui koristati Purila metsapargist ligi kaks tonni- olmejäätmeid“ (Raplamaa Sõnumite lisaleht Rohelised Sõnumid 21. september: “Kokkuhoidlikud viivad jäätmed metsa alla”)
Tegelik olukord on ju selles samas Rohelistes Sõnumites varasemalt kirjeldatud (8. juuni 2021: “Prügi metsa alla viimine kogub Raplamaal taas hoogu”, 18. mai 2022: “Möödunud aastal koristas RMK Raplamaa riigimetsast 22 tonni prügi”).
Käesoleval 2022 aastal on ainuüksi RMK Raplamaalt koristanud 5,03 tonni prügi.
– Eterniit 790 kg
– Vana külmik 30 kg
– Plekkanumatas ohtlikud jäätmed 2060 kg
– Olmeprügi 600 kg
– Ehitusjäätmed 20 kg
– Vanarehvid 200 kg
– Eterniit/olmeprügi 380 kg
– Eterniit/asbesttorud/olmeprügi 240 kg
– Eterniit/olmeprügi/ehituspraht 710 kg
Kokku 5030 kg.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused