11.1 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
ArtikkelSisuturundus: Tankides Rapla Circle K-s, saad olla kindel, et tangid kvaliteetset mootorikütust,

Sisuturundus: Tankides Rapla Circle K-s, saad olla kindel, et tangid kvaliteetset mootorikütust,

2. juunil 2022 avas Circle K oma esimese teenindusjaama Raplas.
Circle K põhitegevus on mootorikütuste ning toidu- ja esmatarbekaupade ning teenuste jaemüük. Circle K Eesti AS on Circle K AS tütarettevõte, mis omakorda kuulub alates 2012. aasta suvest globaalsesse Kanada päritolu jaemüügi kontserni Alimentation Couche-Tard Inc, kes annab tööd üle 100 000 inimesele ning kelle kaubamärgi Circle K all tegutseb Põhja-Ameerikas, Euroopas ja Aasias üle 12 500 mugavuspoe ja teenindusjaama.
Eesti juhtiva mootorikütuste jaemüüjana omame ja opereerime Circle K kaubamärgi all 61 täisteenindus- ja 16 automaatjaama ning üht mugavuspoodi. 25 autopesulaga oleme suurim automaatpesulate kett Eestis. Ettevõte pakub tööd ja eneseteostust rohkem kui 700 inimesele. Circle K teenindusjaamades Eestis tehakse ühes kuus üle 1,5 miljoni ostutehingu, seega külastab iga Eesti elanik meid keskmiselt umbes 14 korda aastas. Selline tulemus teeb meid rõõmsaks. Soovime, et neid oste oleks aina rohkem ning seepärast pöörame suurt tähelepanu nii uute teenindusjaamade asukohtadele kui ka sellele, et meie teenindusjaamades oleks kõik vajalik nii autodele kui ka sõitjatele.
Rapla teenindusjaamas ootab kliente kolm tankurit kuue auto samaaegseks tankimiseks. Igas tankuris on saadaval 3 erinevat mootoribensiini – 95 miles, 95 milesPLUS, 98 milesPLUS ja 2 diislikütust – D miles ja D milesPLUS.
miles® kaubamärgi all müüme kvaliteetseid mootorikütuseid, et saavutada väiksem kütusekulu ja parem mootori töökindlus. miles® mitte ainult ei vii sind punktist A punkti B, vaid sama kütusekogusega saad sõita rohkem kilomeetreid. Lisaks vähendavad kvaliteetsed mootorikütused auto poolt väljastatavate heitgaaside kogust. Circle K miles PLUS® kütuseid rikastatakse lisaainetega, et puhastada täiendavalt auto mootorit ja suurendada seeläbi mootori võimsust.
Lisaained aitavad vältida sadestiste teket mootori sisselaskeklappidele ja aitavad neilt olemasoleva sadestise eemaldada. Samas hoiavad puhtana pihustid ja/või karburaatori ning kaitsevad kütusepaaki ja toitesüsteemi korrosiooni ning jäätumise eest. Toimub mootori puhastamine, mootori parem külmkäivitus, mootoriõli paksenemise takistamine ja mootori eluea pikendamine.
Tankides Circle K-s, saad olla kindel, et tangid kvaliteetset mootorikütust, mis on pärit Euroopa rafineerimistehastest.
Circle K Rapla teenindusjaamas on rajatud eraldi tankur veokitele, kus on võimalik samaaegselt tankida nii diislikütust kui ka AdBlue järelpõlemiskatalüsaatorit. D miles® on Circle K diislikütus, mida on täiendatud unikaalse mootorit puhastava lisaainega. Tänu sellele on põlemise kasutegur suurem ja tulemuseks kütusekulu vähenemine kuni 3%. Diislikütus ei sisalda biodiislit ja lisatud lisaaine vähendab diislikütuse vahutamist kiirel tankimisel.
Kõik mahutid Circle K Rapla teenindusjaamas on varustatud elektroonilise jälgimissüsteemiga, mis tuvastab nii mahutis oleva kütuse koguse, temperatuuri kui ka mahuti võimalikud tehnilised rikked. Rikke tuvastamisel peatab elektroonika kütuse müügi automaatselt.
Kõikidel tankuritel on personaalne makseterminal. Ärikliendi maksekaardi kasutajatel on võimalus tasuda kiirelt ja mugavalt mootorikütuse ja autopesu ostude eest Circle K Pro äpiga. Eraklientidel on võimalus tasuda kütuse eest innovaatilise numbrimakse lahendusega. Numbrimakse tähendab, et saate tangitud mootorikütuse eest tasuda täiesti kontakti- ja puutevabalt. Nutitelefoni tuleb laadida Circle K Easy Fuel rakendus ja luua omale Circle K püsikliendi konto, sisestada makseteks oma pangakaardi ja auto registreerimisnumber. Edaspidi ei pea mootorikütuse eest tasumisel kasutama füüsiliselt pangakaarti, tankimisalal asuvad intelligentsed seadmed tuvastavad nii kliendi nutiseadme asukoha kui ka tankuri juures seisva auto registreerimisnumbri.
Circle K Rapla teenindusjaam suudab kliente teenindada ka elektrikatkestuse tingimustes, kuna teenindusjaamal on autonoomne paikne generaator, mis rakendub voolukatkestuse korral automaatselt. Generaator on võimsusega 66 kVA/53 kW ja sellega suudame tagada vajadusel Rapla teenindusjaamas elutähtsa teenuse osutamise jätkusuutlikkuse.
Kümned tuhanded edukad Eesti ettevõtted on valinud meid oma kütusepartneriks, et mugavalt ärikliendi maksekaardi või mobiilimaksega kütuse eest tasuda.
Küsi pakkumist oma ettevõttele www.circlek.ee

 

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare