12.2 C
Rapla
Neljapäev, 20 juuni 2024
PersoonKristina Oss ühendab oma elus spordi, kultuurielu ja terviseedenduse

Kristina Oss ühendab oma elus spordi, kultuurielu ja terviseedenduse

Alates juunist on Märjamaa rahvamajal uus juhataja, Kristina Oss, kes kohalikele on tuntud rühmatreeningute juhendajana. Trenne on Kristina läbi viinud ka rahvamajas ja praegu õpib ta ülikoolis terviseedendust. Kuidas aga juhtus, et Kristina spordivaldkonnast kultuuri peale sattus?

Kohtusime Kristinaga Märjamaal, et rääkida tema esimesest neljast kuust rahvamaja juhatajana. Kristina tunnistab, et ta tegelikult ei plaaninud üldse juhataja kohale kandideerida, kui töökuulutust nägi. “Eelmine juhataja on aga minu hea tuttav. Viisin läbi üht lastetreeningut, kui Merle minu juurde astus ja küsis, kas ma rahvamaja juhatajaks ei tahaks kandideerida. Vastasin, et muidugi ei taha. Aga läksin koju ja hakkasin mõtlema, et miks mitte. Helistasin siis järgmisel päeval Merlele ja ütlesin, et võtan selle väljakutse vastu. Nüüd ma siin siis olen – katseaeg on läbi ja neli kuud tööd saab kohe täis,” sõnas Kristina.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare