5.5 C
Rapla
Teisipäev, 21 mai 2024
TVVideopodcast: Jalgpalli MM-i eelvaade

Videopodcast: Jalgpalli MM-i eelvaade

Jalgpalli maailmameistrivõistluste alguseni jäävad loetud päevad. Võistlustulle läheb 32 koondist, kes kõik ihaldavad mängida 18. detsembril toimuvas finaalis. Seekordses Raplamaa Sõnumite podcastis tuleb juttu just algavast turniirist.

Oma arvamuse ütlevad sekka Premium Liiga jalgpallur ning FC Kuressaare keskkaitsja Märten Pajunurm ja jalgpallikohtunik ning Raplamaa spordiliidu juhataja Rein Pajunurm. Vestlust juhib Raplamaa Sõnumite ajakirjanik Siim Jõgis.

Juttu tuleb probleemidest seoses Katari korraldusõigusega ning sellest keda iga saates osaleja toetab. Samuti analüüsime läbi kõik kaheksa alagruppi ning pakume omad ennustused, kes tuleb maailmameistriks.

 

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare